Overslaan en naar de inhoud gaan Ga naar de footer
ACHETEZ VOTRE VÉHICULE d'occasion

KOOP UW TWEEDEHANDSE VOERTUIG BIJ UW DEALER: ONTDEK ALLE VOORDELEN

Wanneer u een gebruikte auto wilt kopen van een particulier, kunt u zoeken in de lokale advertentiebladen of kijken op een gespecialiseerde verkoopsite op internet. De aanschaf bij een particulier heeft als voordeel dat u rechtstreeks zaken doet met de eigenaar van de auto. Maar teleurstellingen liggen op de loer. Aan het bij een particulier kopen van een occasion kleven namelijk meer risico's dan wanneer u dit doet bij een autobedrijf. U krijgt namelijk geen enkele garantie op de auto. Een nieuwe APK geeft u weliswaar de zekerheid dat de auto in werkende staat is, maar deze keuring is niet te vergelijken met de volledige onderhoudsbeurt die door een autobedrijf wordt uitgevoerd.

U kunt zich natuurlijk ook wenden tot een echte specialist: de DS-dealer. Deze controleert allereerst de herkomst van de auto. En de 120 controlepunten waaraan elke DS Certified-occasion moet voldoen, geven u de zekerheid dat de auto tot in detail is nagekeken. Eventuele onvolkomenheden die tijdens deze controle aan het licht komen, worden door de specialisten van het merk verholpen. Om u extra gemoedsrust te geven worden DS Certified-occasions geleverd met een garantie van tot wel 2 jaar en een pechhulpservice van tot wel 7 jaar na de datum van de eerste tenaamstelling. Als u voor deze optie kiest, profiteert u bovendien van extra services en voordelen bij de aanschaf van een occasion, zoals financieringsmogelijkheden en inruil van uw oude auto. Het is de veiligste optie. Bovendien hebt u de zekerheid dat u de auto koopt tegen een prijs die past bij zijn staat.

"Zijn advertenties voor occasions op internet wel te vertrouwen?"

Het internet heeft de wereld van advertenties behoorlijk veranderd. Tegenwoordig zijn online duizenden occasions te vinden. Komt u er niet uit? Maak eerst onderscheid tussen advertenties die wel erg aanlokkelijk overkomen, advertenties die ruiken naar zwendel en serieuze advertenties (met doorgaans voldoende informatie en veel foto's). Bekijk ook waar de auto zich bevindt en op welk adres u hem "in het echt" kunt bekijken, inspecteren en er een proefrit mee kunt maken. De professionals van het DS-netwerk zijn de gemakkelijkste en veiligste keuze voor de aanschaf van uw occasion.

 

Het dealernetwerk van DS Automobiles
De occasionmarkt biedt dus vele mogelijkheden, maar als u de zekerheid van een goede occasion tegen de juiste prijs wilt, kies dan voor de kennis van ons gespecialiseerde netwerk. Bij DS profiteert u van de expertise en ervaring van onze dealers en kunt u kiezen uit een ruim aanbod van door ons gecontroleerde occasions, van de compacte DS 3 tot de chique DS 5. Prijs, kilometerstand, bouwjaar of vermogen: u vindt altijd de occasion die exact bij u past.

.
DS CERTIFIED
U overweegt de aanschaf van een gebruikte auto. Dan vraagt u zich ongetwijfeld af waar u de auto het beste kunt kopen. Bij een particulier, een merkdealer of een universeel autobedrijf?
Cookies accepteren