Overslaan en naar de inhoud gaan Ga naar de footer

PARTICULIER OF PROFESSIONAL: VAN WIE KOOPT U UW OCCASIEWAGEN ?

U kunt zich in eerste instantie richten tot een particulier door advertenties in lokale kranten of op gespecialiseerde websites te raadplegen. Die optie biedt u het voordeel dat u rechtstreeks met de verkoper handelt. Anderzijds worden veel mensen geconfronteerd met onaangename verrassingen. Bij een particulier kopen houdt nog steeds meer risico’s in dan wanneer u uw occasiewagen bij een professional koopt om de eenvoudige reden dat u bij particulieren geen enkele garantie krijgt. Bovendien hebben wagens van particulieren doorgaans alleen een technische keuring ondergaan, die weliswaar de goede staat van werking verzekert, maar nooit zo ver gaat als een complete revisie door een professional.

Een tweede mogelijkheid is dat u zich tot een echte specialist richt: de concessiehouder. Met DS CERTIFIED en zijn 120 controlepunten weet u zeker dat uw occasiewagen aan een grondige inspectie is onderworpen alvorens hij door ons team van experts wordt opgemaakt voor verkoop. Om uw gemoedsrust te verzekeren, krijgt uw DS CERTIFIED-wagen tot twee jaar garantie, evenals tot zeven jaar bijstand op de weg vanaf de datum van eerste inschrijving. Door deze optie te kiezen, geniet u ook heel wat andere exclusieve diensten en voordelen, zoals onze financierings- en overnameaanbiedingen. DS CERTIFIED is uw veiligste optie. Zo weet u zeker dat u over een wagen beschikt die zijn prijs waard is.

‘Mag ik internetadvertenties voor tweedehandswagens wel vertrouwen?’ ”

Het internet heeft voor een ware revolutie gezorgd in de wereld van de advertenties. Vandaag de dag vindt u duizenden voertuigen op het internet. Toch moet u onderscheid maken tussen advertenties die zichtbaar te verleidelijk zijn, oplichting en ernstige advertenties. Die laatste zijn doorgaans volledig en geïllustreerd met tal van foto’s. Zodra u de wagen van uw keuze hebt geïdentificeerd, dient u hem te lokaliseren en moet u meerdere afspraken maken met zijn eigenaar om hem in het echt te zien, ermee te rijden en hem te laten controleren. Kortom, voor meer eenvoud en een aankoop in vertrouwen kunt u zich beter tot de professionals van het DS-netwerk richten.

LOGO DS
DS AUTOMOBILES BELGIË
Bij wie koopt u uw occasiewagen: een particulier of een professional? Wie een occasiewagen wil kopen, heeft zich zonder twijfel al eens afgevraagd bij wie je daarvoor het best terecht kan. Particulier, concessiehouder, professioneel netwerk? Volg mijn advies...

Lees onze tips aandachtig voor het te laat is.
Cookies accepteren