Overslaan en naar de inhoud gaan Ga naar de footer

WAAROM EEN ​​DS STADSAUTO KIEZEN ?

Zoekt u de ideale wagen voor druk verkeer, het spitsuur en het leven in de stad? Stadsauto's als de DS 3 of DS 3 Cabrio zijn stijlvol en praktisch, en zijn uitgerust met intelligente technologie zodat u in alle stijl en comfort kunt rijden.

 

Hoe een wagen kiezen die voldoet aan uw vereisten? Ontdek de voordelen van een tweedehands stadsauto en kies de auto die perfect bij u past:

• De prijs: nieuwe stadsauto's hebben al een betaalbare prijs, maar tweedehands stadsauto's bieden zelfs nog meer waar voor hun geld en zijn een schitterende keuze voor studenten op zoek naar hun eerste wagen.

 

• Beperkt vermogen: vervuiling, snelheidsbeperkingen, files en parkeergarages ... Waarom hoge verzekeringspremies betalen voor een krachtige motor als je die niet nodig hebt?

 

• De onderhoudskosten: een goed onderhouden en door een professional gecontroleerde stadsauto heeft gegarandeerd een uitstekende levensduur zonder dat je al je geld eraan moet uitgeven. Overweeg dus zeker het Citroën Select-netwerk en zijn aanbiedingen met 8, 12 of 24 maanden garantie voor de perfecte auto voor u.

 

• Brandstof: stadsauto's hebben vaak een kleine motor, zowel benzine als diesel, maar zijn zeer betrouwbaar en brandstofefficiënt.

 

Kleine praktische auto's zijn gemakkelijk te besturen, spaarzaam en wendbaar, en blijven de ideale oplossing voor rijden in de stad. Let erop dat de auto goed onderhouden werd en controleer dus zeker ook alle kleine details wanneer u een tweedehands stadsauto koopt, zoals: tekenen van deuken in de deuren, krassen op de velgen, een koppeling die op haar laatste benen loopt, of recent vervangen onderdelen. Of ga langs bij uw plaatselijke DS Certified-verdeler en koop een tweedehands stadswagen van erkende, betrouwbare professionals. Profiteer meteen ook van een uitgebreide, 120 punten tellende inspectie, een controle van wie de vorige eigenaars waren en nog veel meer, zonder dat het u veel hoeft te kosten!

DS
DS AUTOMOBILES BELGIË
Studenten, jonge bestuurders en stadsbewoners ... De mobiliteit in de stad is aan het veranderen! Kleine tweedehands stadsauto's zijn betaalbaar, compact en veelzijdig, en spelen perfect in op de noden van die specifieke markt.
#stadsauto
#occasies
#advies
Cookies accepteren