Overslaan en naar de inhoud gaan Ga naar de footer

Waarom een ​​sedan kiezen?

We beginnen bij het begin: wat is een berline?

Een berline biedt een comfortabele rijervaring in alle stijl en met uitgebalanceerde proporties (grote berlines langer dan 4,8 m), zodat u en uw passagiers over alle ruimte beschikken die u nodig hebt. Berlines bieden zelfs in de lastigste rijomstandigheden een optimaal rijcomfort, dankzij een uitstekende manoeuvreerbaarheid en een uitgebreid gamma rijhulpsystemen. Bij DS Certified selecteren we de beste wagens op de tweedehandsmarkt en letten we specifiek op de elementen die belangrijk zijn voor een auto:

• Het koetswerk: een versleten berline herken je vanop een kilometer afstand door de slijtage en beschadigingen van het koetswerk. Het is een eerste aanwijzing die veel zegt over het verleden van een auto ... Net als het aantal kilometers op de teller. Kies ook een model dat aansluit bij wat u nodig hebt, zoals de DS 4 of de DS 5.

• De motor: de prestaties zijn een belangrijke factor voor elke tweedehands berline. De rijgewoonten, het soort ritten, het aantal kilometers en het onderhoudsboekje zijn allemaal elementen die u iets vertellen over de huidige staat van uw toekomstige aankoop!

• Het interieur: een hoog comfortniveau maakt onlosmakelijk deel uit van het concept van de berline. 150.000 km van constant gebruik kan zich echter laten voelen in beschadigingen van de lederen of stoffen bekleding, en in gaten en krassen. Let op en bekijk de berline zeker vanuit elke hoek.

• Uitrusting: rijhulpsystemen, technologie en comfort kunnen van model tot model verschillen. Profiteer van de vele mogelijkheden die DS Certified biedt dankzij een gamma auto's waaruit u een wagen kunt kiezen met alle elke uitrusting die u nodig hebt.

Hoe koop ik een tweedehands berline?

Een berline aankopen, ook op de tweedehandsmarkt, blijft een investering! Onderhoud, upgrades en versleten onderdelen die vervangen moeten worden ... Profiteer van de 6, 8 of zelfs 12 maanden garantie die uw DS Certified-verdeler biedt, en geniet zo van extra zekerheid en gemoedsrust bij de aankoop van uw tweedehands auto .

Twijfel dus niet en ga langs bij de dichtstbijzijnde DS Certified-verdeler om de berline van uw dromen te kiezen uit een groot aantal verschillende modellen die ons netwerk van experten voor u selecteerde.

 

logo
DS AUTOMOBILES BELGIË
U zoekt een betrouwbare en comfortabele auto binnen een schappelijk budget? Dan is een berline misschien uw ideale volgende auto! Het assortiment wagens waaruit u kunt kiezen in dit segment, is enorm. Er zijn uiteenlopende modellen, prijzen en opties. Weet u niet goed welke auto u moet kiezen? Gebruik onze handige gids om uw perfecte auto te vinden !
#sedan
#occasions
#advies
Cookies accepteren