Overslaan en naar de inhoud gaan Ga naar de footer

Waarom een DS Cross-Over kiezen ?

Waarvoor hebt u uw wagen dagelijks nodig?

Cross-overs en andere SUV's zijn vaak jongere wagens op de tweedehandsmarkt. Daarom hebben ze een relatief hoge prijs. Door te bepalen wat uw behoeften zijn, kunt u de juiste keuze maken zonder verloren te lopen in het grote aanbod. De veelzijdigheid van een cross-over maakt vele combinaties van voertuigen mogelijk. Goed nadenken over wat u nodig hebt, is dus belangrijk. Gaat u hem bijvoorbeeld hoofdzakelijk gebruiken op de autosnelweg of op secundaire wegen? Moet hij ook op open terrein kunnen rijden? Is de belangrijkste factor stijl of comfort? Het is aan u om de juiste keuze te maken.

 

Twee- of vierwielaandrijving: voor klassiek gebruik in de stad is een cross-over met voor- of achterwielaandrijving meer dan voldoende. Maar als u eropuit wilt trekken tijdens het weekend, kan een cross-over met vierwielaandrijving een echte troef zijn.

Vier tot zeven zitplaatsen: veelzijdigheid is het sleutelwoord wanneer we het over een cross-over hebben!

Compact of lang. Als je vaak in het drukke stadscentrum rijdt of moet parkeren in krappe ruimtes, is een SUV als de DS 7 CROSSBACK veel gemakkelijker te parkeren en te manoeuvreren omdat hij uitgerust kan worden met parkeersensoren.

Uitrusting: cross-overs zijn over het algemeen goed uitgerust en hebben een aantal veiligheidssystemen en rijhulpsystemen ... Bepaal welke uitrusting u nodig hebt en kijk welke cross-overs aan uw behoeften voldoen.

Waar vindt u de beste deals?

De SUV-markt wint aan populariteit. Meer en meer mensen zijn op zoek naar een nieuwe of tweedehands SUV. Op de tweedehandsmarkt zijn wagens te koop voor een prijs van £10.000 tot meer dan £30.000. Met een budget van £12.000 tot £15.000 vind je echter al een uitstekende SUV voor een schitterende prijs. Ons DS Certified-netwerk zorgt ervoor dat u kunt kopen met vertrouwen dankzij wagens met een gecontroleerde voorgeschiedenis, zonder mankementen of verborgen problemen. Omdat een SUV kopen een grotere financiële inspanning vergt dan bepaalde andere

DS
DS AUTOMOBILES BELGIË
U zoekt een comfortabele wagen voor in en buiten de stad? Overweeg dan een cross-over! Cross-overs zijn gemaakt voor comfort en veelzijdigheid, en zijn zeer populair op de tweedehandsmarkt. Met een uitgebreid assortiment wagens kan het moeilijk zijn om er een te kiezen, maar geen paniek: we hebben een gids gemaakt om de keuze voor uw geschikte wagen te vergemakkelijken.
#CROSSBACK
#comfort
Cookies accepteren